Nye datoer for høst og vinter 2016

Det har vært et fantastisk halvår her på Schous Plass Scene, og vi har hatt besøk av mange talentfulle musikere som har brukt scenen vår for å nå ut til et bredere publikum. Mange har nå spilt over hele byen, og det er til vår store glede at de startet her hos oss. Dette har dermed bidratt til motivasjonen vår for å drive scenen videre til høsten. Vi har også for øvrig klart å drive dette helt uten midler, men til høsten vil vi satse enda større!

Vi håper at unge musikere  vil benytte seg av tilbudet vårt, og vi lover at vi gjør vårt beste for å prøve å la så mange som mulig få spille. I tillegg ønsker vi også å komme i kontakt med unge freelance musikkskribenter og fotografer som kunne tenke seg å dokumentere konsertene våre, så ta gjerne kontakt med oss dersom dette er aktuelt. Vi kan ikke tilby noe honorar akkurat nå, men det er godt mulig vi kan ordne dette etterhvert. 

Det er ingen konserter i løpet av sommeren men vi starter opp igjen i slutten av August, og vi har følgende ledige datoer å tilby:

28.08

02.09

16.09

23.09

30.09

7.10

14.10

21.10

4.11

11.11

18.11

25.11

Flere datoer kommer etterhvert – det er lurt å booke tidlig da det gjerne blir stor pågang til høsten! Spørsmål kan sendes til vår epost: schousplassbooking@gmail.com, eller via facebook.