Et vellykket arrangement på Karpedammen scene under Musikkfest Oslo!

Et Glimt av Oslos Ungdom


Karpedammen1

Lørdag 4 juni var Schous Plass på Karpedammen scene sammen med UKM Oslo for å lage tidenes ungdomsarrangement under Musikkfest Oslo 2016.

Vi ankom Karpedammen ved 11-tiden og begynte rigging sammen med det tekniske teamet fra Bright (de kom med et fantastisk PA anlegg). Etterhvert kom også UKM arrangørene og artistene som skulle være med i første bolk. Ved siden av scenen ble det satt opp en aktivitetspark for alle besøkende, der man blant annet kunne prøve seg på potet-løp og sumobryting – og når man hadde gjennomført alle aktivitetene fikk man sukkerspinn som premie (en UKM tradisjon).  Anne på Landet kom også med egen food-truck som sto parkert ved siden av scenen der man fikk håndplukket og kortreist mat, med blingser til bare fem kroner (!).

Det var altså duket til god stemning, og Rabagast åpnet hele arrangementet med energisk musikk der man kunne kjenne igjen elementer fra  Joy Division, Raga Rockers og The Stooges. Videre hadde vi tre andre Schous Plass band til som spilte i hver sin særegne stil: The Mammoth, PsychoSaints og Another Idiot.

The Mammoth er et oslobasert rockeband. Bandet spiller good old rock’n’ roll og elsker å spille live, og medlemmene er mellom 16 og 18 år gamle.

PsychoSaints består av 3 tungrockere fra Arendal og Tromsø som henter inspirasjon fra de gode gamle traktene.
Dette er et band som satser på egenkomponert musikk med driv og masse energi.

Another Idiot  er et fire manns pop-punk band fra Asker hvor alle går i samme klasse på musikklinja på Rud VGS i Bærum. De starta opp for litt under ett år siden, og har i denne perioden spilt på klubbscener i Oslo og Akershus. Nå gir de ut vår debut-EP ”Nothing but Trouble”, og har en release-konsert på Radar Scene  20 mai i Asker.

Schous Plass scene vil spesielt takke Fredrik Heggelihaugen, Alva Amalie Eide, Stine Hagen Søberg, og Mari Lysgaard for all hjelp til planleggingen og gjennomføringen av arrangementet – og en takk til Deichmanske Bibliotek på Grünerløkka som låner scenen sin ut for å kunne ha en arena for unge musikere!

Husk å sende inn bookingskjema via hjemmesiden vår hvis dere ønsker å spille på Schous Plass scene til høsten! Dette kan dere gjør HER. I tillegg vil vi minne om UKM-festivalen som går av stabelen 24-28 juni – sjekk ut hjemmesiden for mer info: http://ukm.no/festivalen/

Se bilder fra arrangementet HER, og følg oss på facebook. Følg også med på UKM sin facebook side.